TÖRZSVÁSÁRLÓ PROGRAM

ARTERO Törzsvásárló Program szabályzat

A Program általános leírása:
A 4TAPPANCS Bt. üzemelteti a www.naturKUTYA.hu és www.ARTERO.hu online boltokon keresztül elérhető és érvényesíthető ARTERO Törzsvásárlói Programot (továbbiakban: Program).
A vevõk az ARTERO kutyakozmetikai felszerelések, anyagok, berendezések online vásárlásaival lebonyolított rendeléseik után pontokat gyűjtenek.
Az üzemeltető jogosult bármikor megszüntetni a Programot, amiről a vásárlók számára előzetes értesítést küld, amelyben tájékoztatást nyújt a megszüntetés hatályáról és időpontjáról.
A Program működése során. a vonatkozó adatvédelmi szabályok figyelembe veendőek.
 
A Program jogosultjai:
A részvételre minden regisztrált Vásárló jogosult, aki ARTERO terméket vásárolt, függetlenül a fizetés/szállítás módjától.
 
A Pontok gyűjtéséről:
A Program az ARTERO termékek magyarországi forgalmazásának kezdetétől, visszamenőleg, azaz 2013.01.01-tõl kezdve nyomon követi a vásárlásokat.
A termékért kapott pont mindig a termékért aktuálisan fizetendő árból kerül meghatározásra. A megvásárolt termék egységárának forintban meghatározott értékének minden 10.000 Ft-ja után 1 pont jár. A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben áfával növelt bruttó értéket jelentik. A sikertelen, azaz nem teljesült megrendelésekért, - amely okától függetlenül lehet a 4TAPPANCS Bt. részéről át nem adott, vagy a vásárló által megrendelt, de át nem vett termék - pont jóvá nem írható. Ha megrendelő a futárszolgálattól vagy átvételi ponton nem veszi át a megrendelt terméket, megrendelése (vásárlása) törlésre kerül, jóváírásra került pontjaival egyetemben.
A pontok nyilvántartási időszaka a mindenkori számlakiegyenlítés időpontját megelőző időszak.
Pont jóváírható minden termék vásárlása után, kivéve a készlet és csomag formában árult, kedvezményes árú, összevont termékekre.
 
Pontok beváltása:
A Program, a megrendelések, kiszállítások és a Clear Admin számlázó program összesített adataiból a vásárlókat, automatikusan két Törzsvásárlói csoportba sorolja:
TÖRZSVÁSÁRLÓ: minimum 10 pont, - minden ARTERO terméket 10% kedvezménnyel vásárolhat meg.
TÖRZSVÁSÁRLÓ PRÉMIUM: minimum 20 pont - minden ARTERO terméket 15% kedvezménnyel vásárolhat meg.
 
A beváltás automatikusan történik, mert az adott pontszámot elért vásárlók a bejelentkezést követően a pontjaik alapján rájuk érvényes árakat látják. Az online vásárlás menete az adott vevőre érvényes, kedvezményes árral történik.
 
Egyéb szabályok:
Pontok gyűjtése és felhasználása csak regisztrált vásárlók esetében történhet.
Amennyiben a 4TAPPANCS Bt. a Programmal kapcsolatos visszaélést tapasztal, úgy jogosult az illető magán- vagy jogi személy részvételét a Programban megszüntetni, beleértve a pontegyenleg törlését is, valamint a visszaélővel szemben az őt ért kárért, a kár összege erejéig a kárt érvényesíteni.
A 4TAPPANCS Bt. jogosult az ARTERO Törzsvásárló Program szabályzatát egyoldalú döntésével bármikor módosítani. A szabályzat módosításáról a vásárlókat a módosítás hatályba lépését követõen megfelelõ módon e-mailban és a 4TAPPANCS Bt., valamint az ARTERO.hu Facebook oldalakon kihelyezett közlemény formájában tájékoztatja. A Programban való további részvétellel a vásárlók a megváltozott szabályokat tudomásul veszik.
 
Adatok kezelése és védelme:
A Programban résztvevő vásárló hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait és a Program igénybevételével kapcsolatos egyéb adatokat (vásárlás időpontja, vásárolt termékek értéke, mennyisége, stb.) a 4TAPPANCS Bt. kezelje. Az adatokat a 4TAPPANCS Bt. bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki. A vásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni.
 
Felelõsség:
Amennyiben kérdése vagy észrevétele van az ARTERO Törzsvásárló Program kapcsolatban, kérjük, forduljon vevõszolgálatunkhoz, ahol készséggel segítünk Önnek: info@artero.hu.
Az ARTERO Törzsvásárló Programmal kapcsolatos információkért hétköznaponként 08:00 - 12:00 és 14:00 - 18:00 óra között hívható a +36-30-2929995 telefonszám.
 
Hatályos:
2017.10.15-től, visszavonásig.

ARTERO BOLT